Estrada

Marija Šerifović uživa u prvim danima majčinstva

Marija Šerifović je prošle sedmice iznenadila javnost kada je objavila da je postala majka dječaka Marija, kojeg je rodila surogat-majka u bolnici u Los Angelesu.

Marija Šerifović - Nova.rs

Srpska pjevačica sada se u Instagram Storyju pohvalila kako je iskoristila sunčani dan i izvela sinčića u šetnju ulicama Los Angelesa. Na snimci se vidi kako gura kolica ulicom, a dodala je i emotikon plavog srca.

Podsjetimo, pjevačica je objasnila kako je u više navrata pokušala postati majka, no nije mogla iznijeti trudnoću, zbog čega se u konačnici odlučila za surogat-majku s kojom je prošla sve izazove trudnoće.

Inače, Šerifović zbog ugovora o privatnosti ne želi otkriti ko je otac, no izjavila je kako će njezin sin o tome znati sve kad dođe vrijeme, piše Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh