Estrada

Boba Živojinović otkrio zašto Aleksandra Prijović plače na svakom koncertu

Aleksandra Prijović ostvarila je enorman uspeh sa svojom turnejom “Od istoka do zapada”. Održala je koncerte širom zemlje i regiona, kojima se više ne zna ni broj.

Ono što je upečatljivo jeste da je pevačica skoro na svakom koncertu zaplakala, posebno kad izvodi pesmu “Devet života”, koju je za nju napisao njen suprug Filip Živojinović.

Njegov otac Boba Živojinović otkrio je zašto je to tako, te istakao da je njegova snaja veoma emotivna.

“Ja mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih”, rekao je Boba za emisiju “Kod nas doma”, prenosi b92.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh