Estrada

Otkriveno šta Aleksandra Prijović traži pred svaki koncert: Na njenoj rajder listi nalazi se samo jedna stvar

Mlada i uspešna pevačica, Aleksandra Prijović, nakon spektakularnog koncerta u Areni Zagreb održala je konferenciju za novinare, kojoj smo prisustvovali.

Aleksandra Prijović - kurir.rs

Prija je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja, pa je otkrila i šta se nalazi na njenoj rajder listi, odnosno, šta zahteva da dobije pred svaki koncert.

– Ja se uvek trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, da imaju sve što im treba, ali njima nikad ništa ne treba. Oni su i mene tako naučili. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda. Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup – rekla je Prijovićeva, pa prokomentarisala uspeh koji je postigla time što je rasprodala čak 5 Arena u Zagrebu, ali i brojne druge koncerte u regionu tokom turneje “Od istoka do zapada”.

– Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na ceo moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i naravno, bez ljudi sa kojima radim – priznala je Aleksandra Prijović, a celo izlaganje nakon koncerta u Zagrebu poslušajte u snimku na početku teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh