Estrada

ŽELIM DA BUDEM POZNAT: Za ovog pjevača se pričalo da je promijenio spol

Stefan Lukić iz Velikog Šiljegovca kod Kruševca postao je poznat zahvaljujući učešću u „Zvezdama Granda“, ali je najveću pažnju javnosti skrenuo nakon što se u medijima pojavila informacija da je promijenio spol.

Stefan Lukić - express.ba

Iako je bio jedan od perspektivnijih i talentovanijih takmičara, Stefan nije dovoljno iskoristio svojih pet minuta slave, a kako su pisali mediji, imao je višak ženskih hormona zbog čega se navodno i razmišljao o operaciji promjene spola.

Pjevač je tada promijenio ime u Stefi Gazela, ali je istu vijest brzo i demantirao tvrdeći da mu je cijela afera namještena, a sve je iznenadio kada je objavio da se uskoro ženi.

–To je sve foto-montaža, očigledno je da nekome smetam i žele da mi unište karijeru – govorio je Lukić koji se nakon afere povukao iz javnosti, piše express.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh