Estrada

Nina Đogani pokazala izvajano tijelo

Nina Đogani, najmlađa kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne voli da se eksponira u javnosti, ali je na svom Instagram nalogu svakodvevno aktivna.

Nina Đogani - instagram

Za Ninu kažu da je crna verzija starije sestre Lune, a njeno izvajano tijelo svima oduzima dah.

Kao dijete iz porodice densera i roditelja koji cijelog života rade na svom fizičkom izgledu nije iznenađenje da Nina svakodnevno trenira, ali njeni treninzi često su viralni na mrežama zbog oblina koje su u prvom planu.

Mlađa Đoganijeva najviše pažnje posvećuje zadnjici što se može vidjeti na Instagramu i TikToku, a sada su isplivale i fotke iz teretane gdje se ocrtava svaki mišić.

Podsjetimo, Nina je nedavno proslavila 18. ti rođendan i oduševila prisutne svojim izgledom a mnogi su komentarisali da je tatina slika i prilika. prenose Nezavisne

Nina – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh