Estrada

OTAC JOJ JE MILIONER, A ONA RADI ZA 20 EURA: Ovo ljepotica je najmlađa kćerka Gorana Bregovića

Goran Bregović našao je svoju sreću pored supruge Dženane s kojom ima tri kćerke: Emu, Lulu i Unu, koje su odrasle i koje su pošle svojim putem.

Interesantno je da su sve tri različitih vjeroispovijesti, koje su same odabrale. Od roditelja su naslijedile sve najbolje – od majke dobar izgled, od oca talenat. Najstarija Ema magistrirala je lijepe umjetnosti u Nantu, a njena djela mogla su se vidjeti i na izložbama u Beogradu.

Srednja kćerka Una (21) opredijelila se za glumu, dok je najmlađa, Lula, koja je u maju napunila 19 godina, zainteresovana za modu i dizajn. No, ako je vjerovati posljednjoj objavi na Instagramu, bavi se – noktima. Tačnije, umjetničkim iscrtavanjem noktiju.

Kako navodi u postu, radi u svom domu (u Parizu), a ne u salonu, pa je “upozorila” klijente koji su alergični na mačke da to imaju u vidu.

Kao što vidimo na fotografijama, njeni nokti su prilično dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vješt majstor.

Cjenovnik nije tajna: dizajniranje prirodnih noktiju košta 20 eura, za gel set treba odvojiti od 30 do 40, zavisno od veličine, dok full freestyle staje 45 eura.

Lula ima i zanimljiv modni stil, a očigledno je i ljubitelj tetoviranja, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh