Estrada

VOLIM TE NEOPISIVO: Džejlu obuzele emocije u Tuzli

Popularna pjevačica i bivša pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović nastupala je sinoć pred hiljadama ljudi u Tuzli gdje je atmosferu dovela do usijanja.

Džejla Ramović - Novi

U crnom miniću i čizmama Džejla je zablistala na bini i svojim pjesmama, ali i hitovima kolega priredila žurku za pamćenje.

Posebno ludilo nastalo je kada je zapjevala čuveni hit Aleksandre Prijović „Dam, dam, dam“ zbog kog su svi počeli da skaču i pjevaju sa njom uglas.

Međutim, u jednom trenutku uslijedila je veoma emotivna scena. Naime, Džejla je čvrsto zagrlila djevojku koja je tokom cijele večeri bodrila iz prvih redova.

Nezvanično, u pitanju je djevojka koja joj vodi jedan od Instagram profila na društvenim mrežama i Džejlin dugogodišnji fan, a sada i prijatelj.

-Ovaj osjećaj ne mogu riječima da opišem. Hvala ti jedina na svemu, volim te neopisivo. Još sam u šoku! Samo želim da kažem da sam ponosna što je moje srce izabralo tebe – poručila je pjevačica što je sve dirnulo, piše grand.online.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh