Estrada

Takmičarka nastupom u Superstaru oduševila žiri, otkrila da se bori s teškom bolešću

Na hrvatskom RTL-u sinoć je emitovana i četvrta epizoda Superstar talent showa, a koju je, između ostalih, obilježio nastup 23-godišnje Stelle iz Njemačke koja se bori s mišićnom distrofijom.

Stella - RTL

Stella se u Superstaru predstavila zajedno sa svojom prijateljicom Danny, a otkrila je da su dio benda The Vanillas u kom sviraju i pjevaju. Uglavnom izvode pjesme na engleskom, a dio i na španskom i hrvatskom.

Također, Stella je otkrila kako su njeni roditelji iz Hrvatske te da često tu boravi.

U showu su se predstavile autorskom pjesmom “Down”, a djelovalo je da su itekako ostavile utisak na žiri .

Komentarišući svoju dijagnozu Stella je kazala: “To je otmjen izraz za nešto užasno i neugodno, da budem iskrena. Zapravo se osjećate zarobljeni u vlastitom tijelu”.

“Tvoja priča stvarno nadahnjuje i mene je baš podsjetila koliko sam razmažen u nekim trenucima i koliko neke stvari olako shvaćam u životu i hvala ti na tome podsjećanju. Definitivno imate talent i jedva čekam čuti vaše pjesme. Od mene ‘da'”, kazao im je Filip Miletić.

Duo je naposlijetku dobio četiri “da” te su prošle dalje. prenosi Klix

@superstarcroatia Vanillas (Stella i Dani) otpjevale su autorsku pjesmu 'Down' #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound – SuperStar Croatia


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh