Estrada

Iznenadit ćete se koliko traže za dvije karte za Aleksandrin koncert u Zagrebu

Kako je Aleksandra Prijović uspjela rasprodati sva četiri koncerta, ljudi se i dalje bore za njene karte, pa su se tako na društvenim mrežama pojavili razni oglasi.

Aleksandra Prijović - Nezavisne.com

Jedan je korisnik svoje dvije karte odlučio prodati za nevjerojatnih 10 hiljada eura (više od 19 hiljada KM).

Uspjela je ujediniti ustaše, partizane, četnike i normalne ljude: “Ovo je najveći problem u Hrvatskoj”.

“Dvije karte za Priju, cijena po ulaznici 5000 € (skoro 10 hiljada KM). Generalno, idem na koncert, ovo je cijena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam”, poručio je u oglasu.

Našli su se i oni koji su zaista prodavali karte, pa je njihova cijena varirala između 75 i 150 eura (između 147 i 294 KM).

Njen dolazak komentarisao je i Tonči Huljić za Slobodnu Dalmaciju nadajući se, kao i brojni, kako će Prijović održati i peti koncert.

”Odlično, nevjerovatno, sretno, ispunjeno, živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje.

Nadam se da me neko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati”, izjavila je Prijović.

Aleksandra je nedavno rasprodala i tri Štark arene u Beogradu, a uskoro će održati čak dva koncerta u sarajevskoj Zetri. prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh