Estrada

Severina slomljena od bola, uputila mu posljednje riječi: “Volim te”

Okačila video snimak i uputila mu dirljive riječi koje tjeraju suze na oči

Severina Kojić - ATV

Vijest o smrti Jagoša Markovića, pozorišnog reditelja potresla je region, te su mnogi glumci i ličnosti sa javne scene uputili putem društvenih mreža posljednji pozdrav.

Jedna od njih je i Severina Vučković koja je na svom Instagramu okačila video snimak i uputila mu dirljive riječi koje tjeraju suze na oči.

– Bili smo par koji se morao sresti u ovom životu. Upoznali smo se tako što sam ti prvo bila šofer. Vozila sam te od Opatije do Rijeke u HNK, gdje su te svi čekali kao nekog Boga. Poslije si me gurnuo u monodramu ‘Čekajući svog čovjeka’, a onda smo se tako dobro družili. I sve mi je s tobom bilo gala, dobri moj Jagoše. Vidimo se gore, da te vozim, glumim i da umiremo, al’ od smijeha. Volim te – napisala je Severina.

Reditelj Jagoš Marković preminuo je u 58. godini života.

Kako se saznaje, Jagoš je umro u kući u Boki Kotorskoj, a porodica sumnja na infarkt. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh