Estrada

Karleuša šokirala više od 2 miliona ljudi pred objavljivanje albuma: Svi se pitaju šta će se desiti 13. avgusta

Ona je za početak ostavila samo dvije objave na Instagramu, međutim, danas je ipak obrisala sve

Pop diva Jelena Karleuša najavila je pravi spektakl za kraj ove sedmice, tačnije za 13. avgust, kada će se na domaćoj javnoj sceni desiti “zemljotres”, pošto poslije više od decenije izdaje novi album.

Iako se posljednjih mjeseci oglašavala jedino kada je dijelila snimke udomljenog psa kojem je pomogla, fanovi koji željno iščekuju njene nove pjesme postali su zabrinuti i pitaju se jedno: “Da li će album uopšte ugledati svjetlost dana u nedjelju?”.

3 DANA

Šta se dešava: Jelena Karleuša obrisala skoro sve fotografije s instagrama
No, Karleuša je opet u svom maniru krajnje intrigantna i prvi potez kojim je šokirala sve fanove, ali i one koji nisu, a čekaju njen album, jeste brisanje svih objava sa Instagrama na kojem je prati više od 2.400.000 ljudi.

Ona je za početak ostavila samo dvije objave, međutim, danas je ipak obrisala sve, čak i profilnu fotografiju, ali je postavila jedan stori.


Slika broja “5” koja je osvanula na njenom storiju jeste potvrda da će album objaviti u nedjelju – znači ostalo je još pet dana do novih pjesama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh