Estrada

SKANDALOZNA IZJAVA SRPSKOG JUTUBERA: Rekao da su “muška djeca buđava”, Seka Aleksić bijesno reagovala

Kontroverzni jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, ponovo šokira svojim izjavama, ovaj put na račun muške djece.

Nikola Jovanović - novi

Naime, nakon što je prije dvije godine iznio užasne stavove o ženama, on se sada okrenuo ka muškarcima i istakao da bi volio da ima kćerku, jer su “dečaci buđavi”.

Snimak je krenuo da se širi Tviterom nevjerovatnom brzinom, a reagovala je i pjevačica Seka Aleksić.

– Ko je, bre, ovaj?! – napisala je ona vidno izrevoltirana.

– Čime se bavi? Je l’ realno da je rekao da su dečaci buđavi??? Ovo je dno dna! Ova izjava je skandalozna – nastavila je Aleksićeva.

Podsjetimo, on je tada sa voditeljkam pričao o zlostavljanju i maltretiranju žena, kada je on omalovažio ženski pol tvrdeći da “ne može da kaže NE”.

– Tu nema ne. Treba da znaš da si slabiji pol. Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kod njega gola kući uveče i ako mu kažeš tu ‘ne’ to je mnogo veliki problem, razumeš? Treba da znaš šta radiš i kod koga ideš, moraš da znaš da si slabiji pol – rekao je jutjuber, a reakcije su krenule samo da se nižu.

Nakon ovoga su oštro reagovale pjevačice Milica Pavlović i Milica Todorović, kao i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase koji ga je nazvao “budaletinom”. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh