Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O ODNOSU SA FILIPOM: Vremenom sam shvatila da treba da mu vjerujem

Aleksandra Prijović - Nezavisne.com

Aleksandra Prijović marljivo je radila na novom projektu, a otkako je objavila „Devet života” i njime raspametila svoju publiku, šuška se kako je isti postao i album godine. Ništa manje pažnje nije „otišlo” ni na pripreme koncerata u okviru turneje „Od istoka do zapada”, koja će startovati na jesen.

Iz svih ovih razloga, međutim, dugo je nije bilo na druženjima sa „sedmom silom”.

– U posljednjih par mjeseci koncentrisala sam se na posao, da pripremim sve ovo što slijedi, album, Arenu… Ne viđam se često sa novinarima, ali gdje god da krenem, vi ste tu (smijeh) – prokomentarisala je pred kamerama emisije „Ekskluzivno”, pa nastavila o svom poslu, te tome koliko joj prija saradnja sa suprugom Filipom Živojinovićem, koji baš ima njuh za hit.

-Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu vjerujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pjesmu. Zato, kada biramo pjesme, bude sigurno između pedeset i sto pjesama na slušanju i više – objasnila je ona u pomenutoj emisiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh