Estrada

ĐORĐE DAVID PREKINUO INTERVJU POBJEDNICE ZVEZDA GRANDA, UMALO NAPRAVIO LOM: Njen privatan život nije za javnost!

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobjedu je odnijela Slavica Anđelova iz Makedonije.

U svom intervjuu za medije odmah nakon pobede Slavica je rekla da nije očekivala trijumf, međutim, kada su novinari pokušali da joj postave par privatnih pitanja, njen mentor Đorđe David odmah je skočio i prekinuo intervju, te pokušao da objasni zbog čega bi njegova kandidatkinja intimu trebalo da ostavi samo za sebe.

– Hvala svim glasačima. Ovo dete je biser, njeno pevanje muzike koju ja zastupam je na zavidnom nivou – počeo je Đorđe, a onda se Slavica nadovezala:

– Presrećna sam. Nisam očekivala pobedu. Svi koji misle da imaju talenta treba da se prijave – rekla je pobednica “Zvezda Granda”.

Njen mentor jednom prilikom je pomenuo da je njegova kandidatkinja imala emotivnih problema.

– Nećemo, nećemo o tome to su vrlo intimne stvari. Neka uživa u ovoj lepoti. To su stvari za mene i za nju – prekinuo je pitanje David, pa dodao:

– Nećemo da pričamo o privatnom životu. Slavica i ja imamo dogovor da sa mojim bendom počne da radi koncerte. To nema veze sa njenom pobedom. Imao sam razumevanja prema Slavici ne samo zbog toga što je iz Makedonije. Ona studira vrlo ozbiljno. Propustila je tri probe ukupno zbog predavanja. Retka je. Ona se trudi da sve sažme u svom životu. Nije svesna šta ova pobeda znači za nju. Moraće mnogo da radi na sebi. Slavica studira medicinu – ponosno je istakao mentor mlade pevačice, koja nije mogla da se odluči čime će se u budućnosti baviti – medicinom ili pevanjem, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh