Estrada

Skinula se Dragica Zlatić, mreže se usijale: Ne daj Bože da mi ode u noge

Pjevačica Dragica Zlatić odlučila je da početak ljeta proslavi na poseban način, okružena ružama i lijepim vremenom, a takođe je odlučila i da obraduje muški pol fotografijom u kupaćem kostimu. A kako je poznata i kao duhovita osoba, šale ni ovoga puta nije falilo.

-Uvukla sam stomak toliko da su mi rebra ispala. Šta ću kad volim da krkam, a ne daj Bože da mi ode u noge nego sve u stomak – napisala je Dragica uz mnoštvo smajlija opisujuću najnoviju fotografiju.

Pjevačica se ne libi da prizna kako je ljubitelj dobrog zalogaja, a sve to uvijek radi na duhovit način kojim uvijek osvoji brojne simpatije. Tako je nedavno unijela sjajnu energiju u svoje okruženje, i to ne samo što zasmije druge. Dragica je nedavno objavila fotografiju sa praznim tanjirom, a dala je i dobro objašnjenje, i to na račun svog izgleda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh