Estrada

STRAVIČNI SNIMAK BRUTALNOG NASILJA NAD SLOBINOM ŽENOM! Bivši muž je izvukao iz auta i bacio na zemlju! UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

Jelena Radanović, supruga poznatog pjevača Slobe Radanovića, nedavno je imala težak sukob sa bivšim mužem i to ispred porodične kuće u kojoj živi sa djecom.

Incident se dogodio kada je bivši suprug došao da preuzme decu, te je fizički nasrnuo na nju nakon čega je ona završila u Urgentnom centru.

Ekipa Paparaco lova došla je do jezivog video snimka sa jedne od kamera komšija koji žive neposredno pored Jelene i Slobe, a gde se jasno vidi da je pevačeva žena govorila istinu.

Naime, kada je Jelena želela da veže sina u automobilu koji ima autizam, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Uznemirujiće fotografije i snimak pogledajte u nastavku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh