Estrada

FILIP CAR POKAZAO ZVEZDANU ZUBE: Ana Ćurčić uskočila za bivšeg, pa se ponovo izblamirala!

Filip Car poručio Zvezdanu da je promijenio mišljenje o njemu, nakon što je Anđelu prevario sa Majom Marinković!

Filip i Zvezdan - Novi

Ivan Marinković je nastavio svoju podjelu budžeta, koju je nedugo zatim prekinula svađa Zvezdana Slavnića sa Filipom Carem.

Naime, Filip ga je iskritikovao zbog ponašanja prema ženama i nepoštovanja prema djevojci zbog koje je ostavio suprugu, a u sve se uključila i Ana Ćurčić:

– Ti si radio gore od mene, ali ako treba, prhvatam. Mikici zamaram neke stvari, pa ga ne osuđujem. Ja sam se ovde družio samo sa Mikicom, sa Ivanom se nisam ni družio. S Lepim Mićom nisam bio nikakav drug, to je poznato – dodao je Zvezdan.

– Čim su ti rekli da si se džukački poneo, ti si se nadurio – rekao je Car.

– Ana, ušla si ovde i rekla si da mi iko iz paba nije prijatelj. Zbog čega nije? – upitao je Zvezdan.

– Nije. Mogu samo da kqažem da sam sve gledala od kuće i videla dovoljno – istakla je Ana.

U video – prilogu pogledajte detaljnije. piše novi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh