Estrada

JOŠ JEDNA IZDAJA: Ana frapirana kada je čula ove riječi od svoje prijateljice “Ja sam u šoku da si to rekla”

Drama!

Ana Ćurčić - Novi

U Bijeloj kući se održava glasanje za najveću kukavicu, a zadrugari imaju zadatak da odaberu tri osobe koje po njima imaju karakteristike kukavice.

– Ja ću ukratko da objasnim da ne smatram da ovdje ima previše kukavica čim smo ostali do sad. Smatram da je kukavica prvenstveno da kažem da je prošlost jedno, sadašnjost drugo, a na budućnost možemo da utičemo. Onaj koji sa tim ne može da se nosi je kukavica. Što se glavnih aktera tiče na njima je najveća težina i najveći teret i možemo ih karakterisati kao neke kukavice. Navešću Anu jer smo juče pričale baš o tome, en smatram da jekukavica u pravom smislu već da će se osvijestiti tek pred kraj i da će stojički podnijeti sve. Druga osoba je Anita jer ne zna da se uhvati u koštac sa svojim problemima – rekla je Žana.

– Skroz sam u šoku da si me navela – rekla je Ana.

– Objasniću ti kasnije. Treća sooba je Zola jer ulazi u svoje veze, menja mišljenje na deset dana i ne drži se riječi koje je rekao. Od tri žene ne može da odabere koja mu se više sviđa sad kad nema Miljane. Za mene je kukavički da ja ovom momku obećam,a d a kad izađem vidim da nam se stavovi ne poklapaju, a ti si sa Miljanom bio napolju – rekla je Žana. prenosi novi

– U prevodu bolje biti kombinacija nego veza. Ne ljutim se na tebe jer si prijateljicu Anu navela – rekao je Zola.

– Obrazložila sam zašto mislim na nju jer sa njenih 46 godina i načinom života može mnogo bolje da se nosi sa svojim problemima u Zadruzi, a ja imam prava da razmišljam i kažemm mišljenje – rekla je Žana.

– Zanima me što si rekla da ćeš objasniti, hoću objašnjenje – vikala je Slađa.

– Mislim da je zbog toga što neće da prizna da ima emocije prema Zvezdanu – rekao je Dragić.

– Slađo, pošto sam ustao prvi, samo bih da promijenim umjesto Nece Anđelu Đuričić jer je ušla u sve to i bez obzira šta joj je ko rekao ne treba da bježi – rekao je Mikica.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh