Estrada

ANĐELU NE PRIMIJEĆUJE KADA JE ALEKSANDRA U BLIZINI: Zvezdan izazvao Cara na duel, pa mu ovo uradio iza leđa, zbog ovoga će letjeti perje!

Zvezdan Slavnić skidao pogledom Aleksandru!

Filip i Zvezdan - Novi

Zvezdan Slavnić i Filip Car bore se za titulu najvećeg šmekera Zadruge 6, a konstantno se polemiše ko koga tu kopira.

Iako je Zvezdan stariji, on je priznao da je pratio lik i djelo Filipa Cara, a mnogi vide sličnosti u njihovom ponašanju. Obojica vole žene, ne drži ih mjesto i poprilično su nevjerni, a još jedna zajednička “tačka” im je Aleksandra Nikolić, sa kojom je sada Filip, a Zvezdan je dugo bio povezivan.

Tokom Uskršnjeg fotografisanja za Republiku, Car i Zvezdan su pozirali i takmičili se čija su jaja jača, u vrlo brzo su im se pridružile i ljepše polovine.

Da podsjetimo, Car i dalje ne zna da je Aleksandra imala i poljubac sa Zvezdanom u izolaciji, te mu nabila rogove, žargonski rečeno, a mnogi i dalje sumnjaju da će Nikolićeva i Slavnić kad-tad završiti zajedno. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh