Estrada

ZBOG OVOGA JE DEJAN DRAGOJEVIĆ DUGO ŠUTIO O PROMJENI VJERE? Bivši zadrugar razvezao jezik – Svaka mu čast!

Bez dlake na jeziku!

Nina Đogani, sestra pobednice druge sezone rijaliti programa “Zadruga”, Lune Đogani, sinoć je proslavila punoletstvo.

Velika porodica Đogani, okupila se u popularnom ivent centru gde su proslavili 18. rođendan svoje miljenice, a među njima je bio i bivši rijaliti učesnik Adam Đogani.

On je tom prilikom za medije otvoreno progovorio o aktuelnom ljubavnom trouglu iz Bele kuće, ali i Dejanu Dragojeviću, koji je nedavno javno priznao da je promjenio vjeru.

Pripadnike sedme sile je zanimalo zašto je Dragojević ovo krio dok je boravio u “Zadruzi”, kao i da li bi se Adam odlučio na ovaj korak zbog ljubavi.

– Nikad ne reci nikad, stvarno. Ja stvarno volim svoju veru, tako da ne znam. Verujem da je čovek zbog prave ljubavi spreman da uradi sve. Podržavam, stvarno – rekao je Adam, pa dodao:

– Ako zbog prave ljubavi nešto treba da se promeni, onda sam za. Ali, sa druge strane ako me stvarno voli, voleće me ko god da sam, šta god da sam i neće mi tražiti da nešto menjam – rekao je Adam, pa otkrio zašto smatra da je Dejan o ovome dugo ćutao.

– Mislim da je to marketinški potez. Dejan je i te kako inteligentan dečko, tako da svaka mu čast! – istakao je Adam.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh