Estrada

PORODILA SE PRIJE DVA MJESECA, SAD OTKRILA DA LI JE OPET TRUDNA: Kristijanova Kristina priznala sve

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su prije dva mjeseca dobili sina, nakon čega se povela priča da su ponovo napravili bebu.

Kristijan i Kristina - Novi

Kristijan Golubović je nedavno treći put postao otac, a ovog puta je dobio sina Konstantina sa partnerkom Kristinom Spalević, s kojom je ljubav započeo u rijalitiju Zadruga. Nedavno je iznenadio javnost izjavom da pstoji mogućnost da je Kristina opet u drugom stanju, samo dva mjeseca nakon porođaja, a novopečena mama se sada oglasila tim povodom.

Kristininog i Kristijanovog nasljednika je javnost imala priliku da vidi nedavno u emisiji “Amidži šou”, a da li će dobiti brata ili sestru -otkrila je sada Golubovićeva verenica.

“Kristijan je to izjavio u jednoj emisiji da je možda opet beba na putu (smijeh)! Nije, pila sam tablete za mršavljenje, pa mi se sva hrana smučila i promijdenila ukus. On je počeo da me zeza da sam trudna (smijeh)! Od silne želje mu se pričinjava! Ali sad ozbiljno, mislim da to nikako nije pametno poslije mog carskog reza, pa smo pažljivi i vodimo računa”, poručila je Kristina i potvrdila da će druga beba ipak malo sačekati. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh