Estrada

NOVO PONIŽENJE MAJE MARINKOVIĆ: Car je uporedio sa Aleks i Dalilom – Pokušava na sve načine da je IZBACI?!

Uporno odbija da se odvoji od njega.

Milica i Car - novi

Filip Car došao je u rehabilitaciju gdje je bila Maja Marinković i tom prilikom je započeo priču o njihovom odnosu.

On je istakao kako nije došao u “Zadrugu” da traži djevojku, kao i to da ne može više da je podnese zbog njenog bezobrazluka i samoživosti, a zatim se dotakao veze sa Aleksandrom Nikolić i Dalilom Dragojević.

– Jedno svoje obećanje nisi ispunila, molila si me da prespavaš ovde u utorak i da ćeš otići. Niti jedno jedino obećanje nisi ispunila. Dejan je pet godina bio sa Dalilom, pa je rekao: “Ako hoćeš da ideš, idi”, ne možeš nikog da zadržiš. Mene odbija ovo tvoje ponašanje – pričao je Car.

– Ti svakome nađeš manu da bi ispunio svoj viši cilj – dodala je Maja.

– Došao sam ovde da se sprdam, da kad mi je dosadno da se z***bavam. Ovde nisam došao da tražim djevojku, možda prošle sezone, ali ove ne sigurno. Mladu nisam došao da nađem, mogu da se h***am, a ne mogu čak ni u vezi da budem – nastavio je Filip.

– Vidim ja šta ti radiš danima – rekla je Maja.

Vidim i ja šta ti radiš. Moj cilj da je da ti odeš kući, ti bi bila kući. Mene Milica zove u rehab, ona te se ne boji, a ja kažem da neću – pričao je on.

– K**va smrdljiva – poručila je Marinkovićeva.

– Šta je Milica dužna prema tebi? Je l’ tebe bole k**ac kad je bila zaljubljena u Marka, a ti ga uzela? Bolela te je p**ka, tako i nju. Tebi Taki kad kaže nemoj, ti napraviš jer te boli k**ac za Takija. Zamolio te je za cigarete, a što ga ne poslušaš? Je l’ se tvojoj g**ici pljuga, boli te k**ac za njega. Ja ovo neću moći, tenzija mi je ceo dan, ne mogu ni da spavam – dodao je Car.

– Kakav si ti sadista – smejala se Maja.

– Ti si sadista i mazohista, ti si užas. Bitno je da je tvojoj g**ici dobro. Šta tebe boli k**ac kako se Aleksandra osjeća i njeno malo dijete, šta te briga kako Stanija gleda na to što si bila sa dečkom sa kojim je bila tri godine – pričao je FIlip.

– Je l’ sam tjerala nekog? – upitala je Maja.

– Tjeraš mene da budeš u istoj prostoriji sa mnom. Aleksandra može da bude folirant, ali sa njom bi mi bila milina, sa Milicom milina, sa svakim. Meni bi i sa Dalilom bila milina da se ti nisi pojavila. Izađi danas iz rehaba i idi svojim putem, kao što si i obećala da ćeš izaći – nastavio je Filip. prenosi novi

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh