Estrada

VJENČANA KUMA DALILE I DEJANA U ZADRUZI: Ima jasnu poruku za Aleksandru

Dalila i Dejan - srbija danas

Vjenčana kuma Dalile i Dejana Dragojevića, Gordana, uključila se uživo u program telefonskim putem i oplela po Aleksandri Nikolić, ali i odnosu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

-Dobra večer Dušice, Darko i svim gostima u studiju. Darko me je možda i prepoznao, možda si i ti, ali ja sam Gordana. Moje najveće razočarenje je Filip Car jer sam ga obožavala, a ne sviđa mi se igra koju igra. Suviše imamo baraba da bi uvezli barabe da se igraju sa našim djevojkama koje isto nisu svetice. Aleksandra nema dostojanstvo, zna u šta je Anđela upala. Ne da ja žalim nju, sama je sebi birala put i predstavljala se kao moralna gromada od koje sad nije ostalo ni “M”. Ne treba da udara kontru, provela je sa Zvezdanom u izolaciji mnogo, non stop pričaju, a to joj je Car i rekao. Ona ima to nešto u sebi što je rekao je Mića, ona uvijek bira loše – rekla je Gordana.

-Šta to ima? – pitao je Darko.

-Ja kad vjenčam, ja dam rok 4 godine koliko su Dejan i Dalila bili. Koliko god nemala lijep odnos sa bivšom kumom (Dalilom) za ove zadrugarke je moralna gromada. Ako ja mogu da izustim ovako nešto, onda trebaju pojedine stvarno da se zapitaju ko su i šta su – rekla je Goca.

-Zbog čega imate loše mišljenje o Aleksandri koja je kad je osjetila da će prevariti i da joj misli idu ka Caru, bilo je fer ustati i izviniti se i raskinuti – rekao je Darko.

-To je njena zakasnjela reakcija jer ju je Dejan već bio ostavio. Car ima mnogo lijepog, ali i ružne strane kad popije, švrlja, ali nije ni prvi ni posljednji koji ide od djevojke do djevojke, ali da se uhvati sa Majakitom, to mu je baš dno dna. Car je bio šarmer, a sad provodi vrijeme samo sa Majom i ono što me je najviše zaboljelo je da ja da sam uzela u životu usta moga brata, bratovo dijete i zaklela se, sigurno ne bih to uradila ako on. Zna se šta je svetinja, a da uzmem sestrino dijete, bebu, i da se kunem da nekoga neću pogledati, mene brat u životu ne bi pogledao u oči. To bi bio naš kraj za vijek vijekova. Pritom bio je Božić, praznik tad. On sam sebi donosi zlo ako nema granice – rekla je Gordana.

-Šta kažete na odnos Zvezdana i Anđele? – pitala je Dušica

-Ona će ili debelo da guta, a sama će sebe da pojede da bi ga zadržala ako ikako bude mogla da ga zadrži jer je on u jeku najveće svađe dao Aleksandri čokoladicu sa punim nekim šarmom. Njemu se Aleksandra totalno sviđa, a ni ona nije probirljiva – rekla je Goca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh