Estrada

“OVAKO JE ALEKS ZAVODILA KLIJENTE U BUJANOVCU!” Isplivao snimak – Nikolićeva će se ŠOKIRATI kada bude vidjela OVO

Aleksandra Nikolić proslavila se učešćem u rijalitiju “Zadruga”, a njena priča o Bujanovcu izaziva pažnju kad god da se pokrene.

Podsetimo, Aleksandra je priznala da je pre Zadruge radila u lokalu, te prodavala epruvete, tačnije radila kao promoterka u klubu, međutim, ta tema i dalje izaziva ogromnu pažnju budući da su zadrugarku mnogi nazivali devojkom koja se bavila najstarijim zanatom.

Poslednji među njima je bio diskvalifikovani učesnik Uroš Ćertić, koji je pozivao njenog tadašnjeg dečka, Dejana Dragojevića, da joj “proveri pasoš”.
Dok je bila u ljubavno j vezi sa Filipom Carem, pominjala se njena burna prošlost, te je i sama govorila da se promenila, ali ni u jednom trenutku ona nije potvrdila te priče zadrugara vezano za njenu prošlost, već je nasuprot tome, demantovala te navode.

Kako piše “Republika” na Instagramu se pojavio video gde ona navodno flertuje sa Zvezdanom Slavnićem tokom prethodne žurke, a komentari ispod tog snimka su mnoge šokirali:

Na jednoj stranici je objavljen snimak Nikolićeve kako igra na žurki, a naslov koji su stavili pokrenuo je lavinu komentara.
– Ovako je nakad u Bujanovcu zavodila klijente samo ovo je moderna verzija – glasio je komentar na snimku, piše “Republika”.

Odmah ispod su krenuli ljuti fanovi Nikolićeve da je brani:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh