Estrada

ODVEDENA DJECA ANE WALSHE I BRIANA: Evo je preuzeo brigu o mališanima, NAJMLAĐI IMA 2 GODINE!

Djeca Ane Walshe više nisu sa Brajanovom majkom, koja ih je čuvala pošto ih je preuzela socijalna služba.

Brigu o djeci Ane Walshe, Srpkinje za kojom se traga od 1. januara, preuzele su socijalne službe.Njihove majke nema od 1. januara, kako je policiji prijavio njen suprug Brian, kojem je juče određen pritvor zbog ometanja istrage.

Ana i Brian, imaju troje dece, svi su dečaci. Kako Telegraf saznaje najstariji ima 6 godina a najmlađi 2.

“Trenutno najviše brinem za njihovu decu. Samo razmišljam da li su ona bezbjedna – rekao je za američke medije Gem Mutlu, koji je sa Anom i Brianom zajedno proslavio Novu godinu, i koji je jedan od posljednjih ljudi koji su vidjeli Beograđanku.

On je kazao da su socijalne službe preuzele njihovu djecu i da se trenutno staraju o njima. Najnovije informacije govore da policija pretražuje lokalnu deponiju u Pibodiju, na kojoj su i pronašli dokaze u vezi sa nestankon Ane Walshe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh