Estrada

Jelena Đoković objavila sliku iz djetinjstva

Supruga srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, nosi titulu jedne od najprirodnijih ljepotica, a u prilog tome govore i njene fotografije iz djetinjstva.

Danas je uvijek možemo vidjeti dotjeranu, sa umjerenom šminkom i poslovno obučenu, a mnoge zanima kako je Jelena izgledala kao djevojčica.

Đokovićeva supruga je jednom prilikom sa pratiocima na Instagramu podijelila neke od fotografija iz porodičnog albuma kada je bila mala, i kada vjerovatno nije ni slutila kakva je budućnost čeka.

Od malih nogu se trudila da napreduje, a najljepše dane detinjstva je provela sa bakom i dekom.

“Najlepša sećanja iz detinjstva vezuju me za vreme provedeno sa bakom i dekom u Ljigu. Tamo smo provodili letnje raspuste na bazenu, sećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako nam donosi punu korpu krofni i kiflica za užinu. U trenutku bismo ih smazali i vikali je l’ ima još”, napisala je nedavno pored jedne fotografije iz najmlađih dana.

Jelena je rođena u Beogradu. Kao djevojčica je nosila tada popularnu paž frizuru, imala je šiške i plavu boju kose, kojoj je ostala dosledna i danas. Ukoliko uporedite njene fotografije danas i one iz perioda ranog detinjstva, vidjećete da Jelene nije uradila ništa na sebi, osim što je kao djevojčica imala punije obraze.

Iako danas uživa u lagodnom načinu života, uvijek je smjerno obučena, sa skupocijenim, ali neupadljivim komadima nakita i aksesoara. prenose nezavisne

Jelena Đoković – instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh