Estrada

PRED SAMU NOVU GODINU: Nakon prijetnji da više neće nastupati u Bosni, Karleuša najavila koncert u ovom gradu i izazvala haos

Jelena Karleuša najavila je na svom Instagram profilu da će uskoro održati koncert u BiH, odnosno u Tesliću.

Jelena Karleuša - novi

“Dragi Deda Mraze, vidimo se 29. decembra na koncertu u Tesliću, a zatim i na dočeku Nove 2023. u Beogradu. Umjesto ti meni, ja ću tebi ispuniti želju u ponoć! Samo treba da mi šapneš šta želiš da ti otpjevam”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj sjedi Djeda Mrazu u krilu.

Uslijedili su brojni komentari jer je najavila da više neće nastupati u Bosni i Hercegovini…

Podsjećamo, Jelena je nedavno zaprijetila da neće više nastupati u Bosni “ako mediji nastave širiti laži”. Povod za tu njenu reakciju su sporne izjave koje je prenijela na svojim društvenim mrežama kada je stala u obranu modnog brenda Balenciaga.

Tada se posebno obratila “ženama iz Bosne”.

“‘Balenciagom’ su se posebne našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam ‘Balenciaga’ stvari. Izgleda da je ‘Balenciaga’ baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s ‘Balenciagom’ tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je Karleuša sarkastično, no objavu je brzo uklonila. prneosi Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh