Estrada

Marija Šerifović NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA”? Napravila HAOS u emisiji – skočila na Popovića i javno zaprijetila!

Pjevačica, Marija Šerifović ponovo je javno zaprijetila Saši Popoviću da će napustiti muzičko takmičenje “Zvezde Granda”.

Ova se iznervirala što Popović nije reagovao kada je Lucija Lenardić (20) iz Đurđevca dobila panik taster.

– Ja više ne učestvujem. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku – poludela je Šerifovićeva, na šta je Popović odgovorio jednom anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: “Tu sam samo ovu godinu, ne mogu ja 2016.”, ja kažem okej, ali razmisli. Sledeće godine kaže ona: “Dve godine sam tu, ne mogu više” i tako redom sve do danas – zasmejao je sve Saša, aludirajući na to da su njene pretnje pusta obećanja.

– Ja moram da priznam da su tada “Zvezde Granda” dobile novu publiku i zaista lepo sarađujemo, i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zaista potruditi da mi ovo bude poslednja godina u “Zvezdama Granda”- rekla je pevačica Saši koji tvrdi da tu rečenicu sluša već osmu godinu zaredom, a zatim se prebacio na Bosanaca za koga ima osećaj da je tu “od prošlog veka”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh