Estrada

FOTOŠOP KATASTROFA LEPE BRENE! Zbog ove slike fanovi zgroženi!

Lepa Brena je još jedna pjevačica koja je podlegla trendu ulepšavanja svojih slika na društvenim mrežama.

Nije tajna da poznate ličnosti vole Fotošop, ali neke u tome umeju dobro da preteraju. Tako je i u Breninom slučaju, koja u pokušaju da ispadne mlađa – ispala smešna.

Tako se Lepa Brena zaigrala s Fotošopom u nameri da joj lice izgleda mlađe i zategnutije. Ali s obzirom da na Jutjubu postoje snimci iz emisije u kojoj je gostovala i u kojoj se fotografisala, sve deluje prilično komično.

Ovaj blam primetili su mnogi na društvenim mrežama, a oni smatraju da bi Brena sledeći put morala da bude pažljivija.

– Breno, ne možeš više da budeš devojka od 20 godina! Ženo, šta uradi od sebe? Ovo je Fotošop, katastrofa! Ova Brena na slici i Brena u emisiji – dve različite osobe! Breno, mani se Fotošopa i drži se ananasa! Ovo zvezdi tvog kalibra ne priliči! – samo su neki od komentara ispod pevačicine slike koja je sve šokirala.

Inače, pevačica je ovu fotografiju preuzela iz emisije “Ami Dži šou”, u kojoj je gostovala pre tri dana. Kad se pogleda snimak pomenute emisije na Jutjubu, jasno se primeti razlika između Breninog izgleda uživo, odnosno na televiziji, gde nema filtera, i slike koju je postavila na svom Instagram profilu.

Zahvaljujući čarima tehnike pevačica je uspela da izgleda mlađe barem dvadesetak godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh