Estrada

POGLEDAJTE PRVU FOTOGRAFIJU TAJNOG VJENĆANJA DARKA I KATARINE! Lazić u elegantnom smokingu, a mlada zablistala u raskošnoj venčanici!

Folk pjevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina vjenčali su se 8. decembra u opštini u Novom Sadu u prisustvu nekoliko ljudi.

Darko i Katarina - novi

Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, mladenci Darko i Katarina nisu mogli da sakriju oduševljenje brakom, pa su tako objavili i fotografiju sa vjenčanja.

U video objavi na Instagramu Darko je pokazao koliko su on i Katarina sretni, a da su i te kako ponosni na svoju ljubav, pokazuje činjenica da su samo dva dana nakon svadbe već uramili fotku sa vjenčanja.

Kako može da se vidi, Darko je za ovu specijalnu priliku nosio smoking i leptir mašnu, dok je Katarina bila u beloj raskošnoj vjenčanici sa dugačkim velom.

Lazić je do ušiju zaljubljen u Kaću! Sve bi uradio za nju, a odluka da ne žive u mestima u kojima je on dosad živeo iznenadila je njegove bliske ljude. Kupio je stan u Novom Sadu u kom će uskoro nastaviti zajednički život – ističe naš izvor na početku, pa dodao:

Darko je želio da iznenadi Katarinu, pa je sve pripremao u tajnosti. Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je dobro obavešten izvor. prenosi “Novi“.

Darko i Katrina – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh