Estrada

Jelena Karleuša i Lazar Ristovski UHVAĆENI na TAJNOM SASTANKU u ISTOM HOTELU – Ovo su svi DETALJI

Popularna pjevačica Jelena Karleuša vidjela se sa glumcem Lazarom Ristovskim u jednom elitnom novobeogradskom hotelu.

Jelena Karleuša i Lazar Ristovski - srbija danas

Oboje su bili veoma raspoloženi, a s njima je bila i pjevačicina najbolja drugarica Jovana. Kako mediji prenose, govorka se da se možda radi o zajedničkoj saradnji, te da ćemo potencijalno gledati Karleušu na malim ekranima.

Mediji navode da je u pitanju navodno dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, a koji će pratiti izlazak njenog novog albuma “Alfa”, pa je moguće da Ristovski bude angažovan na tom projektu.

Karleuša i Ristovski su bili veoma bliski, zagrlili su se prilikom viđenja i kako navode domaći mediji, proveli neko vrijeme zajedno u lobiju hotela.

Ristovski je rekao za “Kurir” da su se sreli slučajno.

– Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne uljepšava. I pritom su vrlo duhoviti – rekao je Ristovski za pomenute medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh