Estrada

VJERENICA DARKA LAZIĆA TRUDNA!? Pjevač dobija treće djete, par HITNO zakazao SVADBU!

Katarina, vjerenica pjevača Darka Lazića, navodno je u drugom stanju, a par je odlučio da što prije zakaže svadbu kako bi prinovu dočekali vjenčani.

Darko i Katarina - novi

Darko Lazić nikad nije bio srećniji nego sada kada je ponovo u vezi sa Katarinom koja mu je bila prva velika ljubav!

Kako Star saznaje, pjevač je poludeo od sreće kada je saznao da bi mogao da postane otac po treći put, jer Katarina sumnja da je u drugom stanju. prenosi novi

Kada ga je čekala na aerodromu, ona je oko struka vezala jaknu i tako sakrila stomak, pošto se već pročulo na estradi da Darko čeka treće dete. Oni još nikome nisu potvrdili lepe vijesti, pa čak ni njihove porodice ne znaju za to. Ako se ispostavi da je Katarina zaista trudna i da je sa bebom sve u redu, oni će odmah zakazati svadbu za mart sljedeće godine, jer su se tako dogovorili, saznaje Stars.

Inače, to će Darku biti treće djete, a kako će na ovu lijepu vijest reagovati njegove bivše žene Ana Sević i Marina, to ćemo tek da vidimo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh