Estrada

Ana Nikolić otpustila sve saradnike i objavila hitno saopštenje

Pjevačica Ana Nikolić posljednjih dana našla se u žiži javnosti zbog riječi koje je izrekla na račun svog bivšeg supruga i oca svoje kćerke, repera Stefana Đurića Raste

Ana tolić - Haya

Ana je počela da prijeti kako će iznjeti sve o Rasti i njegovim, kako je sama rekla, zlodjelima, a onda i da će cijela Srbija “saznati ko je on ustvari”.

-Ovaj “veliki otac” morat će da snosi konsekvence za sva “zlodjela” koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari – napisala je bila Ana, između ostalog, a sad je otkrila da je napravila novi rez u životu.

Naime, Nikolićeva se sukobila sa dosadašnjim saradnicima, te je odlučila da prekine poslovnu saradnju sa onima sa kojima je godinama radila, a o svemu je javnost obavijestila na svom Instagramu.

-O svim detaljima koji su vezani za logistiku i sve što podrazumijeva koncertne aktivnosti vrlo brzo ćete biti informisani! Svi brojevi telefona koji su važili do danas, nažalost, više ne važe! Vaša Ana N. – napisala je ona.

-Za somine nevaspitane šljunak. Teško donosim odluke, ali su neopozive i nepromjenljive… samim tim i radikalne ili “srpski” pod mač, bato! – poručila je oštro Ana.

Ana sve moguće menadžere otpustila. Pametno. Otvori novu stranicu zivota, snimi nam jednu dobru baladu pa neka ide zivot – poručio joj je jedan fan, a Nikolićka mu je odgovorila:

-Nisam ja nikog otpustila, sami su se otpustili prneosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh