Estrada

DEJAN DRAGOJEVIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE – UPRAVO ULAZI U ZADRUGU: Aleks nije svjesna šta se sprema, evo šta nosi u rukama

Bomba!

Dejan - Novi

Pobjednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, maločas je objavio video u kome priča da je na put za Šimanovace, sa specijalnim razlogom.

Povodom devet mjeseci veze sa Aleksandrom Nikolić, Deki joj je spremio poklone i otišao da ih odnese u produkciju.

– Evo me nosim Aleksandri poklon, ovo sam ja (pokazuje lutku). Na šta ličim, majko mila. Nosim neke sitnice, idem po tortu i mafine, album, tu je i mala muzička kutija, ogrlica, lutka… – nabrajao je Deki.

Ono što je posebno interesantno jeste lutka sa Dejanovom glavom, koju će uskoro unijeti na imanje i izgleda identično kao on.

Sve ovo, Dragojević je zabilježio u videu i pokazao šta je spremio svojoj ljepšoj polovini, što možete pogledati u snimku ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh