Estrada

MILAN POPOVIĆ DOBIO DIJETE S 23 GODINE MLAĐOM PARTNERICOM

Severinin bivši partner, srpski poduzetnik Milan Popović (56), dobio je dijete. Milan je sa suprugom Bojanom dobio kćer kojoj su dali ime Sofija, piše Nova.rs.

Milan Popović - Večernji.hr

Milan i Bojana već imaju dvojicu sinova, Milana i Đorđa, dok on ima i sina Aleksandra sa Severinom.

“I mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presretni. Popović ne krije oduševljenje što je dobio kćer poslije tri sina”, kazao je izvor za portal Republika.rs.

Inače, Bojana, s kojom je Milan Popović dobio dijete, mlađa je od njega 23 godine, a ona se rijetko pojavljuje u javnosti i o njoj se malo zna.

“Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana je iz dobre beogradske obitelji, obrazovana, oštroumna, snalažljiva, uvijek spremna na šalu”, izjavio je svojevremeno Milan, a nije poznato ni je li s Bojanom ikada stao pred oltar. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh