Estrada

Marija Šerifović progovorila o povratku ”Zvezda Granda” na Pink: Ne znam čemu frka i drama, bitno je da budemo gledani

Poznata pjevačica i članica žirija Marija Šerifović iznijela je svoje impresije povodom povratka “Zvezda Granda” na TV Pink, a dotakla se i varnica među članovima žirija.

Marija Šerifović - Screenshot - Youtube

Očekujem da budemo jednako gledani kao i do sada. Ne znam čemu frka i drama. Nama je u interesu da budemo gledani u svim kablovskim sistemima i to je bilo jedino logično rješenje – rekla je Marija i dodala:

– Mene raduje sve. Bitno je da imamo što kvalitetnije kandidate. Rekla bih da ih ima nekoliko zaista interesantnih. Utiče što bez obzira što imamo 40 dana, imamo još 80 da radimo s njima. Naravno da sve to utiče na privatan život, ali biznis je biznis. “Zvezde Granda” su takav brend da ih svako želi. Ostaje da se nadam… – poručuje Šerifovićeva, a onda je progovorila o varnicama među članovima žirija u ovoj sezoni.

– U prvom krugu smo neinteresantni. Sigurna sam da kako se takmičenje bude bližilo kraju da će varnice letjeti sve više. Važno je da pobjedi onaj kog je publika odabrala – zaključuje Marija,piše Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh