Estrada

DEJAN ZAPRIJETIO – zbog stanja Aleksandre nastao CIRKUS! Drama u bolnici – premjestili je u APARTMAN daleko od svih?!

Više nije u bolnici?!

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić, operisala je grudi i i dalje se nalazi pod budnim okom lekara, kako bi situaciju držali pod kontrolom.

Zbog pravila rijalitija i ugovora, nju niko od porodice i bližnjih ne sme da viđa. Njenom partneru Dejanu Dragojeviću to veoma teško pada, pa se požalio svojim pratiocima putem Jutjuba i Instagrama (pogledajte OVDE).

Ipak, on ne želi da diže paniku, pa je zamolio fanove da ne prave dodatne probleme.

– Znam da vam je teško shvatiti da ne znam ništa. Pišete mi u ogromnom broju i svestan sam da ja tu ne mogu ništa, ali ja ZAHTEVAM da niko ništa ne radi! Da li bih voleo da je neko tamo – DA, da li je to dozvoljeno – NE! Bez cirkusa i problema. Možda je i u apartmanu u Šimanovcima, ne ispaljujte se – napisao je Dejan na Instagram storiju.

Podsetimo, fanovi su se juče okupili ispred bolnice, kako bi videli Nikolićevu..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh