Estrada

BRENA U VELIKOM STRAHU: MISLI DA SE BOLEST VRATILA

Iako važi za nekog ko vodi računa o zdravoj ishrani zahvaljujući kojoj i u 61. godini ima besprijekornu liniju, Lepa Brena dugi niz godina ima zdravstvenih problema.

Lepa Brena - Screenshot

Naime, muzička zvijezda već punih sedamnaest godina ima problem sa trombozom, ali uspijeva da je drži pod kontorlom.

Međutim, uslijed napornih koncerata i putovanja, postoji mogućnost da se bolest vrati i ozbiljno naruši zdravlje. Kako prenosi list “Paparazzo” Brena je u velikom strahu jer misli da se bolest vratila, a to je prvo rekla Bobi.

Boba se mnogo uznemirio kad mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je pozvao doktora koji je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne smije da čeka ni dana i da što prije mora na kontrolu jer ne bi podnio da je izgubi – priča izvor blizak porodici i dodaje.

Svjestan je on da je tromboza ozbiljna bolest i da je do sada uspijevala da je drži pod kontrolom, ali je to podmukla bolest. U sekundi može da se napravi novi tromb i da izazove haos. I sin Viktor se mnogo uplašio za nju. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh