Estrada

OVO JE KUĆA MIKIJA ĐURIČIĆA KOJU JE KOMŠIJA ZAPALIO: Prije Zadruge je renovirao, a evo šta je ostalo od nje

Nema povrijeđenih, ali moglo je da bude kobno!

Miki Đurićić - Novi

U javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je komšija Mikija Đuričića zapalio kuću u Kupinovu. Na svu sreću, njegova supruga Angelina i kćerkica Dunja nisu bile pristune dok se sve dešavalo, a nekretnina nije cijela izgorjela, jer su odmah uspjeli da ugase plamen.

Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva Angelina, koja kaže da je u to vrijeme s kćerkicom Dunjom bila u Inđiji.

Miki Đuričić prije ulaska u “Zadrugu 5” vodio je miran život, te se oženio i dobio kćerku. Najpoznatiji pčelar na ovim prostorima renovirao je kuću, ali ništa nije pretjerano luksuzno, a po svemu sudeći, muzika mu je veoma važan dio života pa je najviše pažnje posvetio pločama. Kako su pisali mediji, on je u nju uložio hiljade eura.

Inače, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za namještaj.

Miki se van rijalitija bavio i svinjogojstvom, a sortu za koju se opredjelio su mangulice.

Sada je i ona sretna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa sujim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se kćerkici, stalno je sa njom – rekao je Mikijev drug ranije za medije.

Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dvije. prneosi “Novi“.

Miki, kuća – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh