Estrada

LUKA PREVARIO DALILU? SVE JE VIDJELA SVOJIM OČIMA: Donijela konačnu odluku, OTKRILA DA LI ĆE MU OPROSTITI

Dalila Dragojević gostovala je u “Premijeri” na televiziji Pink, pa progovorila o životu u Šepku nakon Zadruge, ali i o raskidu sa Lukom sa kojim je do skoro bila u ljubavnoj vezi.

Na temu pomirenja sa bivšim momkom, ali i njegovim svakodnevnim objavama na Instagramu, koje se često protumače “pogrešno”, Dragojevićka je je itekako imala šta da kaže.

– On treba da objasni te metle, on se time bavi. Ne znam šta da ti kažem, najbolje je njega da pitate. Danas je takođe stavio neki status i naravno da je pogrešno protumačeno, zaista smo u dobrim odnosima. Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti…

Dragojevićka je otkrila detalje sinoćnjeg izlaska pa priznala da je prilikom susreta, sa sada već bivšim dečkom, videla neprijatne situacije i suočila se sa flertovanjem njega i nepoznatih devojaka koje su se našle u klubu.

– Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje! prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh