Estrada

PJEVAČICA OBJAVILA SLIKU IZ DJETINJSTVA – ZNATE LI KO JE U PITANJU: Komentari samo pljušte

Popularna hrvatska pjevačica, Maja Šuput je objavila porodičnu fotografiju iz svog djetinjstva obilježavajući rođendan svog oca koji je preminuo 2018. godine.

Maja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su njeni roditelji i ona. Pjevačica na fotografiji ima svega nekoliko godina, a pitanje je da li bi je prepoznali.

“Danas samo gledam naše stare slike i uživam u sjećanjima na sve lijepo što smo prošli zajedno. Sretan rođendan tata, znam te, gore je sad već tonska proba, fešta navečer… Volimo te i mislimo na tebe uvijek”, napisala je.

Fotografija je iz Majinog ranog djetinjstva, a gotovo je nemoguće ne primijetiti veliku sličnost pjevačice i njenog sina Blooma.

“Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan”, “Maja i Bloom – copy paste”, “A ti ista on”, pisali su joj u komentarima pratitelji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh