Estrada

LUKA OTKRIO GDJE JE DALILA OTIŠLA NAKON SVAĐE – SPAKOVALA KOFERE: Svi su iznenađeni

Poslije vijesti o raskidu ljubavnog para, Luka Nikolić se oglasio za Pink i priznao u kakvom je odnosu sa bivšom učesnicom “Zadruge” Dalilom Dragojević.

Iako se protivi medijskom eksponiranju svoje veze sa kontroverznom rijaliti učesnicom, zbog čega ne daje izjave za medije, Luka je ovaj put odgovorio na poziv i priznao šta se dešava sa njim i Dalilom.

-Ništa konkretno se nije desilo, ja sam rekao njoj da ne komentariše to pretjerano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se bili, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla za Bosnu, ništa posebno – ispričao je Luka, koji tvrdi da je sa Dalilom i dalje u emotivnoj vezi.

Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli… Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh