Estrada

“TEŠKO GUTA OD OTOKA, NE SJEĆA SE SVEGA!” Evo kakvo je trenutno stanje pretučene Sare – oglasila se MAJKA

Beba i ona su na sigurnom.

Uki Q - screenshot

Dijana Marinković, majka Sare (19) koja je, kako se piše, pretučena, opisala je do detalja šta se desilo i kako je njena kćerka zadobila povrede.

– Kćerka mi se, hvala Bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne sjeća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali – ističe ona.

Majka Dijana i sestra, naša poznata tiktokerka Uki Q, tvrde da je povrede Sari nanio njen suprug.

– Djelovao je kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum. Kada je sinoć napao moje dijete, 15 minuta ju je davio, lupao joj glavom u pločice, ona se onesviješćivala, bukvalno se borila za život. Na kraju ju je osvijestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Htio je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela, a Damjan ih je ostavio u bolnici i pobjegao u mrak dok nisu došli njegovi roditelji – navodi majka i objašnjava da su kćerke i beba sada kod nje i da su oni izuzetno složna i velika porodica koja će ovo prebroditi, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh