Estrada

Hailey Bieber komentirala tvrdnje da je Seleni Gomez “ukrala” Justina Biebera

Manekenka Hailey Bieber se ove sedmice pojavila u podcastu “Call Her Daddy” i govorila o tvrdnjama da je Seleni Gomez “ukrala” dečka – Justina Biebera.

Hailey Bieber - Profimedia

“Da li ste bili u romanski sa Justinom u isto vrijeme kad i Selena?” pita voditelj Alex Cooper.

“Ovo je tako ludo. Bukvalno nikada nisam pričala o ovome”, odgovara Hailey.

“Mnogo perpetuacije i mržnje dolazi iz rečenice ‘Oh, ukrala si ga.’ Radi se o tome da ljudi ne znaju istinu. Jer postoji istina”, kazala je.

Dok Hailey nikada nije javno raspravljala o drami oko njenog udvaranja sa Justinom, ona je dala uvid u to kako je “mržnja” uticala na nju tokom godina.

“Prošlo je dovoljno vremena”, rekla je Hailey, spominjajući koliko je prošlo otkako su se Gomez i Bieber razišli. Trajno su se rastali 2018. godine nakon višegodišnjeg zabavljanja, samo nekoliko mjeseci prije nego što je Justin zaprosio Hailey.

“Gledam svoja posla. Ne radim ništa, ništa ne govorim. Ostavite me na miru, molim vas”, nastavila je tada, napominjući da je ispravno ostaviti je na miru jer je prošlo toliko vremena. prneosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh