Estrada

VIDJELA KRISTIJANA ŠTA RADI S NJOM – HITNO SE OGLASILA TRUDNA KRISTINA: Poručila mu samo jedno!

Nije joj lako da gleda to

Kristina i Kristijan - screenshor

Trudna vjerenica zadrugara Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, oglasila se povodom prisnosti njenog vjerenika sa zadrugarkom Majom Marinković.

Kristijan je izjavio je da bi Maja bila s njim da nije Takijeva kćerka, budući da je on njen tip muškarca.

Osim toga, Golubović je iznio i da je Snežana Bogdanović odlijepila za njim. Njihov odnos se danonoćno komentariše, budući da se Bogdanovićeva “zalijepila” za Golubovića, pa je stalno možemo vidjeti kod njega u pabu.

Trudna Kristina ne krije da je Kristijan povređuje pojedinim svojim postupcima u rijalitiju, kao i da pretjeruje u svojoj igri i izjavama.

– Njegovo ponašanje niti podržavam, niti osuđujem. Mislim da je on tokom ”Igre istine” nakon pitanja za Snežanu iznio i svoj i moj stav, moj je definitivno takav, a za njegov pratite. U njegovom maniru, pretjeruje u igri i izjavama i očigledno se kasno sjeti da može da povredi i sebe i mene tim izjavama. Međutim, što se Maje tiče, nisam primijetila njegovu naklonost prema njoj, smatram da bi 100 puta do sada napravio neki korak da je tako – poručila je Kristina. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh