Estrada

ANITA NE PRESTAJE DA PLAČE – EVO ŠTA SE DESILO: Svi se okupili da je tješe

Krivo joj je!

Anita Stanojlović - Novi

Anita Stanojlović je razgovarala sa Mikijem Đuričićem i Zoricom Marković o njenom odnosu sa Markom Markovićem. Naime, posle sinoćnje igre isitne Lepog Miće, Marko je riješio da ne razgovara sa Antom više jer je saznao da se nabacivala Lil Bronksu. Anita je sve vrijeme bila u suzama zbog toga:

On svima priča kako sam ja htjela njega da poljubi, ali to nije istina. On je mene molio da ga poljubi, ja sam mu rekla da mi se sviđa neko drugi – rekla je Anita.

A on kako nije htio tebe da poljubi, takvu ribu, a smuvao se sa onom što je veća od njega – dodao je Miki.

Onda je ustala noćas neka djevojka i rekla da ja pravim priču sa njim – dodala je Anita.

I da je tako, šta njih to briga. One kao duše da ga spasu od tebe zle – rekao je MIki. prenosi “Novi“.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh