Estrada

OGRADA SA SIJALICAMA, BAZEN, VIDEO NADZOR: Dalila se POHVALILA novim izgledom DVORIŠTA – Bahaćenju NEMA KRAJA

Drogoplasirana rijaliti učesnica, Dalila Dragojević otkako je napustila “Zadrugu” posvetila se sređivanju kuće i okućnice u Šepku u kojoj je živela sa svojim već sada bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Dalila - screenshot

Ona je prvo nastavila radove oko ograde, koje je započela sa Dejanom neposredno prije ulaska u ijkuću, a sada je planove proširila i odlučila da uradi bazen u dvorištu, kao i još neke sitne finese koje bi doprinijele vizuelnom izgledu.

Na svom kanalu na jutjubu sa mnogobrojnim pratiocima podijelila je kako teku radovi, kao i svoje dalje zamisli za dizajn eksterijera.

– Moram da vam prikažem dokle su stigli radovi. Kao što vidite ovdje se izlila ploča i ovdje će sada da se radi nadstrešica za auto. Garažu koju nikada nisam koristila ću pretvoriti u sobu, garažna vrata će se skloniti i tu ću da stavim veliki prozor kao u dnevnom boravku što je. Uradila se ploča, trotari oko kuće, uradio se i zidić sa jedne strane kuće. Na ulazu u dvorište nisam htjela da radim stepenice, već ovaj spust, nikad se ne zna, možda zatreba kada budem ostarila i kada ne budem mogla da silazim niz stepenice, pa da se spustim sa kolicima. Jedan kamion je stigao, treba da dođu još dva kamiona zemlje, da bi se u dvorištu sve lijepo poravnalo i da sve bude u stilu. Od ovog spoljnog WC-a mislila sam da napravim malu ostavicu kada se ovde bude uradio bazen da to bude tipa ostava za jastuke, koji budu stajali na garnituri. Što se tiče ograde, čekam električara da dođe, da sprovede sijalice po zidovima i onda će i to da se omalteriše i onda se radi fasada. Tamo gdje se parkira auto će se uraditi klizna kapija i na maloj kapiji će biti na vrata, gdje planiram da uradim i interfon sa video nadzorom – rekla je Dalila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh