Estrada

Božo Vrećo iz Rima: Na ulici su mi i muškarci i žene davali komplimente za stil

Božo Vrećo posljednjih dana boravi u italijanskoj prijestolnici, a na Instagramu je podijelio niz fotografija iz ovog grada te se pohvalio kako su mu na ulici i muškarci i žene davali komplimente za stil odijevanja.

Božo Vrečo - Instagram

Interpretator sevdaha svojim upečatljivim stilom odijevanja uvijek je privlačio pažnju, a čini se da su i u Rimu mnogi oduševljeni njegovim modnim izražajem.

Na svom Instagram profilu podijelio je fotografije na kojima pozira na ulicama Rima uz opis: “Moj omiljeni grad – Rim! Na ulici su mi ljudi komplimentirali na stilu, i muškarci i žene što je fascinantnost metropole, grad u koji se braćam svaki put doma”.

Na toj fotografiji Božo je nosio bež kombinezon u kombinaciji sa čizmama u nijansama smeđe te crnim mantilom i prepoznatljivim crnim šeširom.

Niz snimaka iz glavnog grada upotpunio je i objavom još jedne upečatljive odjevne kombinacije kada je nosio plave pantalone uz bijeli sako i kravatu na krupne tufne.

“Rimski plave pantalone i kravata na krupne tufne (sve kupljeno tu) i naprosto moj najvoljeniji Rim!”, napisao je uz fotografije tog izdanja.

Dodao je i kako ga je jedan gospodin upitao kako je tako moderan te je priznao da mu je odgovorio da je rođen tako.

Vrećo je nedavno oduševio nastupom na Starom mostu u Mostaru prilikom otvorenja Red Bull Cliff Divinga te je zapjevao na na 30 metara visine. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh