Estrada

Madonna iznenadila iskrenošću: Se*s me jedino drži na životu, to je moja opsesija

Madonna je odgovorila na 50 pitanja svojih obožavatelja u novom videu na svom YouTube kanalu te poprilično iznenadila iskrenošću.

Madona - Screenshot

Na pitanje za čime žali pjevačica je odgovorila da žali što je bila u braku.

“Žalim što sam se udala, oba puta”, rekla je Madonna koja je bila u braku s holivudskim glumcem Seanom Pennom i s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem.

Tokom intervjua otkrila je i da joj je trenutno najdraža opsesija seks te da je on drži na životu, a priznala je da bi, kada ne bi bila pjevačica, bila učiteljica.

“Ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani – odgovorila je Madonna na pitanje kako nastavlja pronalaziti inspiraciju u svijetu koji se toliko promijenio od početka njezine karijere.

Izjavila je i da bi voljela surađivati ​s američkim reperom Kendrickom Lamarom te da bi voljela ponoviti suradnju s Britney Spears, 19 godina nakon izdavanja njihova hita Me Against The Music. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh