Estrada

TEŠKE SCENE U VETERNIKU POSLE RASKIDA Aleksandra u jezivom stanju, danima nije jela! Biljana je ne pušta

Sve se vraća na ovaj, ili onaj način.

Ironija je kako se neke stvari vraćaju kao bumerang. U jednoj od sezoni Zadruge David Dragojević je pred kamerama ostavio Aleksandru Subotić i pred njenim očima započeo strasnu vezu sa starletom Anom Korać. Aleksandra je zbog toga revoltirana udarila Minu Vrbaški i bila je izbačena, a utočište je pronašla kod Davidove mame Biljane Dragojević.

Nedavno, pre samo par meseci, sudbinu Aleksandre Subotić doživeo je mlađi Dragojević, Dejan, koga je supruga Dalila Dragojević ostavila pred kamerama i uplovila u strasnu vezu sa Filipom Carem pred Dejanovim očima. Dejan je bio depresivan, svaki da nje plakao, imao nervne slomove, čak je i sam sebe povredio pred kamerama.

Nego, prisetimo se scene za koju bi sujeverni rekli da je karma.

Aleksandra Subotić je te godine nakon diskvalifikacije našla utehu u Veterniku kod Biljane Dragojević, mame svog bivšeg dečka, koja nije želela da se pomiri sa činjenicom da je David sa Anom Korać, već se nadala pomirenju sina i Subotićke.

Kamera paparaco lova je tada zabeležila teške scene u Veterniku, Aleksandra je snimljena sa Biljanom u jako lošem stanju, vidno otekla od plakanja , a kako je sama Biljana tada govorila, Subotićka danima nije jela i samo plače, te da se ona nije odvajala od bivše snaje u tim teškim trenucima.

Pogledajte kako je to izgledalo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh